Posted on

Terwijl ik denk aan Fall Fashion Magazines

De komst van de Fall Fashion Magazines is altijd mijn signaal geweest om na te denken over Fall Clothes, zelfs toen ik in plaats wil zoals Florida en North Carolina, waar, in augustus, Fall is gewoon een wazige belofte. (In Chicago augustus was een redelijke tijd om na te denken over de herfst, zodat je niet half september op die eerste frisse dag zou worden betrapt; hier in het baai is het misschien een kille augustus, maar september voelt het waarschijnlijk meer zoals zomer dan herfst.)

Als ik beter was in Mode bloggen (zie de post van vorige week) zou ik een gigantische post hebben met vijf gazillionbeelden die allemaal zijn aangelegd in het formaat van “My Must-Haves for Fall!” In welke drie van hen zouden optreden tot meer dan een huur van een maand op een redelijke plaats. Maar aangezien ik onzin ben bij Mode-bloggen, heb ik gewoon een willekeurige lijst, zoals die je misschien in de onderkant van je handtas vindt na een reis naar de supermarkt.

De mijne is:

– Olive Anorak / Parka / Long Jacket?

– vol geplooide rokken? Potloodrokken met taszakken?

– Wol / Denim / Twill Heidis met T-shirts met lange mouwen / vest truien, panty’s, laarzen?

– laarzen??

– shirts?

Is die lijst zo logisch? Voor de herfst voel ik twee paletten: een mosterd, olijf, kastanjebruin of bordeaux, met een karamel leer of kameeljas (beide die ik dankbaar heb); De andere (meer naar de winter) met donker en lichtgrijs, lichtblauw, zwart, met misschien lichtgeel of chartreuse of zelfs weer groen. De beperkende factoren hier zijn reizen: ik wil geen halve weekkleding in elk palet hebben, zodat ik twee jassen en twee paar laarzen moet inpakken!

Ik ben van plan om mijn fiets een goed bit te rijden, zo volledige rokken voor dagen op kantoor, met een lange anorak om de wind uit te houden; Heidis met laarzen voor reizen en vergaderingen. Ik ben misschien te gooify, rond en kort om de “meervoudige lange lagen over een korte rok, panty’s en laarzen” uit te trekken, maar ik kan het eens proberen.

“Laarzen” heeft daarna twee vraagtekens omdat ik vijf paar heb waar ik van hou en nauwelijks draag. Plus één paar bij de schoenmaker wordt uitgerekt. Waarom draag ik ze niet? Ik moet dit ontdekken voordat ik een ander paar koop, hoewel deze me belt (alleen in zwart, alsjeblieft).

En ik heb wel een paar shirtdressatronen die echt, echt moeten worden verzonnen. Ze kijken me gewoon aan met die puppy-hondenogen wanneer ik hun doos open … maar ze zouden alleen zijn voor Californië dragen alleen, te lichtgewicht voor reizen naar koude plaatsen.

Ik geloof dat de Heidis zelfverklarend is …

Hoe ziet je vallijst eruit? Ook – wat staat er niet op je lijst? Ik denk dat ik bijna klaar ben voor het kopen van vintage lederen jacks (na de volledig onpraktische Robin’s-Egg-Blue heb ik vorige week gepakt), laarzen (zie hierboven), panty in rare kleuren (hebben een doos vol), en hoeden, omdat ik Afgesproken op een paar Kangols vorig jaar (hoewel ik altijd wordt verleid door low-cost berets) …

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

En nu voor iets heel differentaugust 13, 2007
Rant: Ik zie Londen, ik zie FrankrijkOntober 28, 2008
Waarom post ik meestal niet over High FashionAugust 23, 2010 met 19 opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *