Posted on

H & M organische tuincollectie

delen

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Deze publicatie kan Affiliate Links bevatten. Zie ons privacybeleid.

Het lijkt erop dat wat dan ook op rozen komt, dit seizoen. Alissa controleert de tuincollectie, een nieuwe regel door de mensen op H & M.

Romantisch, exotisch, glamoureus of abstract: de bloemenpatronen van dit voorjaar bieden een injectie van creativiteit en een liefde voor mode in uw garderobe. De bloemen uiterlijk zijn geïnspireerd door chlorofyl-groene tuinen, zonovergoten landschappen en zelfs 70s hippie chic flower-power. De charmante tuincollectie wordt gemaakt met biologische en gerecycleerde materialen. Alle kledingstukken zijn geproduceerd met behulp van duurzame materialen of het gebruik van gerecycled PET-flessen of textielafval. De duurzame materialen omvatten biologisch katoen, biologisch linnen, gerecycled polyester, evenals tencel.
H & M-persbericht

Wat wij denken

Het is geen verrassing dat de collectie op bloemen gebaseerd was, vandaar de naam Garden Collection. In de achterkant van onze gedachten dachten we, dit spul ziet er geweldig uit, hoe voelt het echter precies? Sommige biologische weefsels kunnen zowel moeilijk als jeuken.

Tot onze verbazing waren we buitengewoon onder de indruk van de zachtheid en een vleugje luxe van de organische zijde en linnen. Je zou kunnen zien, evenals het gevoel dat textuur en stijl een essentieel element in deze collectie was.

Kleuren waren gewaagd en zowel etnisch als het medley van snijwonden evenals vormen mogelijk die van die van de populairste ontwerpers van vandaag. We praten organische zijden taille-shorts, cascading ruche tops, een gedrapeerde zakrok, evenals geplooide kielspijkers.

Twee fantastische dingen over de collectie waren de vergevingsvormen die er fantastisch uit zouden zien op een divers aantal maten, evenals de betaalbare prijzen, niets was meer dan $ 59,95.

Met bloemenleggings, evenals een zijden anorak, bood deze collectie een mix van girlishness, chicness, evenals naar Uptown-sophisticaat die het draagbaar maakte door elk type leeftijdsgroep, evenals geschikt voor elk type levensstijl. Toen we ook aanraken als op elk stuk staarde, konden we echter niet helpen om te zeggen: “Kan ik nu een paar stukjes met mij opnemen.”

De collectie zal op 25 maart in winkels zijn.

Opmerking: ik heb een H & M 25% korting op VIP-kaart ontvangen voor het bijwonen van het voorbeeld.

H & M biologische tuincollectie

Laat dit veld Legengetyget Budget Plan Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te verifiëren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *