Posted on

Ruching in dingen.

Op het eerste gezicht was het totale verliefdheid. Het was de tweede look die me zei: “Nah …” aan deze dure-ish ($ 295) jurk van Neiman Marcus. Het maakt zeker een uitstekende eerste indruk. De granaatkleur, de manier waarop het agressief contouren geeft (en het meest waarschijnlijk creëert) een zandloper vorm … op het model, het is een mooie jurk.

Echter … op mij, of op veel vrouwen zoals ik (ha! Wij zijn legioen) die verzamelt zich over de heup niet gaan liggen en zich gedragen. Ze werken goed samen op dit hoekige voorbeeld van moderne vrouwelijkheid, maar op voorbeelden van de old-school, ben ik er niet zo zeker van. Ik denk dat de ruching onder de armen irriterend en buty zou zijn. En zo mooi als wijde halslijnen, omdat deze moeten nadenken, de onderkleding-wringen die ze nodig hebben, waardoor ze niet de moeite waard zijn (voor mij, tenminste-je onderkleding-wrangling-tolerantieniveaus kunnen variëren).

Trouwens – het is 50% Rayon 40% polyester! Mijn polyester-tolerantie is laag.

Dus. Ik zal niet ruching (hey, het is mijn blog en ik zal punnen als ik wil) om deze jurk te kopen. Maar laat me er niet van praten. Ik denk dat als je leunder bent en curves wilt, dit is de jurk voor jou. Als u een voorbestaande curven-toestand heeft, misschien … niet zozeer.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Mooie dag voor een witte bruiloft (jurk) 13 juni 2008
Dus wat? 10 december 2008with 143 reacties
Eindelijk: Tetris jurk! 22 oktober 2009 Met 108 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *