Posted on

7 heerlijke manieren om uw volgende Negroni

Onze editors te maken, delen hun favoriete recepten

Als je van klassieke herenkleding houdt, is de kans groot dat je ook van de Negroni -cocktail bent. Net als een goede stijl is er geen enkele manier om een ​​Negroni goed te maken. Dus in de geest van verschillende persoonlijke stijl en expressie hebben we onze redacteuren gevraagd om hun beste Negroni -recepten te delen. We weten dat er minstens één zal zijn waar je van houdt.

Dit vind je misschien ook leuk:
Alles mis met het Negroni -recept van Stanley Tucci
A Classic Reimagined: The White Negroni
De originele HSS Negroni Post

Gary Harrison’s perfect getimede Negroni

Laat me een idee om dat voor mij te stellen, er is geen enkele ideale Negroni. Het hebben van een diepe zittende voorkeur voor een bepaald recept komt neer op het bekennen dat je serieus slechts één horloge wilt bezitten. Ik zou geen Cartier -tank dragen tijdens het duiken noch een Seamaster naar de openingsavond van een opera. De ideale Negroni hangt ook af van timing en omstandigheden.

x

10 Instant & Easy Men’s Style Upgrades

Meer video’s

0 seconden van 5 minuten, 10 seconden

Volgende
De capsulekarderobe van de Supreme Beginner
09:22

Live
00:00
05:10
05:10

In het licht van een zonnige middag, met schijnbaar onbeperkte mogelijkheid voor me, en warme glimlachen en eten onderweg, kies ik meestal een frisse, krachtige St. John geïnspireerde Negroni als slijper. 1/2 Tanqueray, 3/10 Punt E Mes, 2/10 Campari en een citroenschil (niet oranje) voor extra frisse bitterheid. geserveerd in een grote tuimelaar met veel ijs.

Na de schemering, vol voedsel en tevredenheid, met Coltrane en Ellington die op de Hi-Fi spelen, reik ik altijd naar iets anders. Een van mijn favorieten is 1/3 Berry Bros nr. 3 Gin, 1/3 Martini Bitter Riserva Speciale, 1/3 Vermouth (Antica Formule of Cocchi Vermouth di Torino afhankelijk van wat ik zou kunnen eten en of ik me als vanille of donker voel chocolade om het af te maken). Gegarneerd met een uitgedroogd oranje wiel. Geserveerd in een DOF -glas met enkele kubus van helder ijs (gemaakt van mineraalwater).

– Gary Harrison

Drew Chambers ‘Four-Iningredient Negroni

1 oz verzameling droge gin
0,5 oz Carpano Antica Vermouth
0,5 oz punt E mes
1 oz contratto bitter

Combineer de bovenstaande ingrediënten, roer over ijs, serveer over een heldere kubus – ik hou van de wintersmiths ijsmakers – en garneer met een sinaasappelschil. Ik vind dat door de vermout in deze twee delen te splitsen, het de zoetheid beperkt en ook alle kruidigheid opneemt die Punt E Mes zo groot maakt. Ik weet ook dat dit heiligschennis is, maar ik denk dat Contratto beter is dan Campari. De contratto bereikt hier hetzelfde als Campari, maar met een recept dat praktisch zo complex is als chartreuse voegt het een diepte -niveau toe dat fantastisch is. (En ik vind het ook geweldig dat er geen toegevoegde kleur is.)

Ten slotte denk ik dat Amass Gin een van de meest interessante nieuwe gins van de afgelopen jaren is. Er zijn citrusnotities die goed werken, maar ook een beetje rook en kruiden die zorgt voor een echt geweldige nippende gin als je geïnteresseerd bent. En natuurlijk maakt het ook een moordende Negroni.

– Drew Chambers

DE WINKEL

Blader door onze verzameling op maat gemaakte herenkleding en accessoires

ONTDEKKEN

Casper Lundmose’s Negroni Vecchio

1 ons. Beefeater gin
1 ons. vintage punt e mes
1 ons. Vintage Campari
Gedroogd sinaasappel plak voor garnering

Als je me op Instagram volgt, weet je dat ik een substantiële Negroni -fan ben. Zou een zichzelf respecterende herenkledingliefhebber zijn als ik dat niet was? Ik ben dol op experimenteren met ingrediënten, verhoudingen en verschillende variaties – ik wijk echter nooit te ver af van het origineel.

Mijn favoriet is de Negroni Vecchio. (Eigenlijk een 2/3 Negroni Vecchio omdat ik geen vintage gin gebruik.) In de loop der jaren ben ik een fles campari uit de jaren 80 en een verscheidenheid aan zoete vermouths uit hetzelfde tijdperk gebeurd met mijn persoonlijke favoriet als punt E mes.

De meer dan 30 jaar veroudering geeft de geesten een veel veel complexere smaak. De Campari heeft bijvoorbeeld een veel sterkere bitterheid die ik heel leuk vind. En de Punt E Mes heeft een beetje zijn zoetheid verloren en een smaakprofiel genomen dat donkerder en dieper is. Wat er een gin gaat, kies ik meestal voor Beefeater, omdat ik denk dat het een van de hoogste kwaliteitsponsen is voor het geld.

Omdat ik echt geniet van bittere smaken – ik neem elke dag van de week een IPA over een bier – ik ga meestal een beetje zwaarder op de Campari in vergelijking met de vermouth. Maar wanneer ik met een vintage vermout werk werk, kies ik altijd de klassieke gelijke delen meting.

Voor garnering, een fris stuk oranje op de “juiste” manier, of een plak gedroogde sinaasappel die ik in mijn thuisbar bewaar. Ik hou van thuis, het voegt zowel de smaak toe in de neus en aan de drank. Mijn topsuggestie – als je een vintage fles tegenkomt, overtreffen de kans niet – het brengt je Negroni naar een ander niveau.

– Casper Lundmose

Brian Sacawa’s Rich & Classic Negroni

1 ons. Tanqueray London Dry Gin
1 ons. Cocchi vermouth di torino
1 ons. Campari
Oranje plak, gehalveerd, voor garnering

Ik ben een gewoonte van gewoonte. Ik weet wat ik leuk vind en als ik dat eenmaal heb gevallen, is hetzelden verandert. Maar paradoxaal genoeg ebt mijn smaak voor een bepaald Negroni -recept met het seizoen en mijn smaakpapillen. Bovendien, met zo talloze mogelijkheden en permutaties, heb ik het gevoel dat ik niet van tijd tot tijd kan experimenteren, zichzelf een slechte dienst zou doen. Wanneer ik echter een recept bel, ben ik de neiging er al een tijdje bij te blijven en dit is degene die ik onlangs de voorkeur heb.

Laten we het hebben over mijn vorige favoriet voordat we in de ins en outs van mijn huidige favoriete Favoriete Negroni -recept gaan. Gelijke delen Beefeater Gin, Martini & Rossi Sweet Vermouth en Campari. Een zeer klassieke, no -nonsense methode en hoe elke Negroni die ik ooit in Italië heb gehad, werd voorbereid. En net als mijn Italiaanse barmannen, heb ik niet de moeite genomen om iets te meten – elk ingrediënt het beste in het glas, voeg wat ijs toe, roer een paar keer met mijn vinger en geniet ervan.

Nu, mijn huidige favoriete recept. Het is zeker klassiek, maar een paar dingen op een paar dingen van het oude beefeater, Martini, Campari staan ​​staan. Ten eerste, de Tanqueray London Dry. Naast een veel krachtiger drinkbaarder, heeft het een grotere hap en snapt het naar het smaakprofiel, dat mooi speelt met de Campari. Dat contrasteert ook ongelooflijk goed met de rijke smaak en textuur van de Cocchi Vermouth Di Torino – veel dieper en veel complexer dan Martini & Rossi.

Voor dit recept breek ik het mengglas en de jiggers uit, omdat ik deze een paar keer heb geprobeerd om deze te kijken, ik kan je vertellen dat precisie hier is. Roer met ijs gedurende 30 seconden, zeef in een dubbel ouderwets glas over een grote ijsblokje en garneer met een oranje wig.

– Brian Sacawa

Tony Gorga’s originele #Menswear Negroni

1 ons. Aap 47 gin
1 ons. Punt e mes
1 ons. Campari
1 plak CARA Cara Orange voor garnering

Hoewel ik een Negroni zal maken met veel niet-katoenachtige gins (Tanqueray is een uitstekende en direct beschikbare-goede keuze, Brian), ik heb onlangs een aap 47 gewenst. Het is zeker prijzig, maar het subtiele balans tussen citrus en kruiden Opmerkingen vullen een goede vermout aan. Voor mij is de vermout echter wat een Negroni-personage geeft-en Punt E Mes is precies het ticket.

Het is rijk en dik, met een mondgevoel vergelijkbaar met goede balsamico. Het kan stroperig zijn, maar verre van te zoet. Ik heb het gevoel dat ik iets wezenlijks drink, en het is een uitstekende metgezel voor een goede ribeye op de grill.

Wat Campari betreft, ik heb niet veel ervaring (of heb zin om voor te schieten) met de vintage goodies. Haal me wat van de felrode dingen uit de plaatselijke slijterij en we zijn goed om te gaan.

Mijn eerste Negroni had een oranje plak, en zo maak ik ze nu. Ik zal een bloedsinaasappel doen als ik het kan vinden, maar de subtiele zoetheid van de Cara Cara-variëteit werkt echt goed. Ze zijn ook een goede maat voor glaswerk.

Kwaliteitijs is een uiterst onderschatte component voor elke cocktail. Ik heb behoorlijk goed kraanwater in mijn huis, maar ik loop het toch door mijn Brita -filter. Ik geef ook de voorkeur aan een rond blok ijs boven een vierkant of meerdere kubussen. Langzamer smelten is gelijk aan een minder afgezwakte drankje.

Wat verhoudingen betreft, ik ben een klassieke man van gelijke delen. Ik mix de mijne in batches en stash het in mijn koelkast. Het is een kleine knipoog naar mijn overleden grootvader, wiens partner altijd een pot van zijn “medicijn” (een droge Vo Manhattan) in de koelkast bewaarde, zodat hij elke middag een halve pour kon hebben. Hij leefde tot 101, dus ik verwacht dat het een goede gewoonte is om te volgen.

– Tony Gorga

Brad Lanphear is geschud, niet geroerd Negroni

1 ons. Tangueray nr. Tien
1 ons. Martini & Rossi Sweet Vermouth
1 ons. Campari
Sinaasappelschil voor garnering

Ik hou van mijn Negronis extra verkoudheid, waardoor ze in de warmere maanden zoveel meer verfrissend zijn. (Dat is echter niet om te impliceren dat ze het hele jaar door niet blij kunnen zijn …) Ik ben toevallig veel meer specifieker over het proces van het maken van de Negroni dan de werkelijke ingrediënten van het drankje. Zolang je Campari hebt, zullen elke goede gin en zoete vermout het lukken. Ik heb toevallig Martini & Rossi samen met Tanqueray nr. Tien bij de hand nu, dus laten we die kiezen.

Waar ik ongelooflijk bijzonder over ben, is het ijs. Het moet ~ 1 ”in blokjes ijs zijn – geen chips of halvemaanvormig ijsapparaat ijs. Je hebt een goed ouderwetse ijsblokje nodig, wat je toch zou moeten gebruiken voor al je cocktails. Als je die van die metalen hendelbladen uit de jaren 60 kunt vinden die ideale kubussen is, het soort dat je grootvader waarschijnlijk heeft gebruikt, ben je in zaken.

De voorbereiding begint met het grijpen van een groot handvol ijs en plaatst het in een grote metalen cocktailshaker. Giet vervolgens 1 oz. van elk ingrediënt over het ijs. Schud krachtig! Zet vervolgens nog een, kleiner handvol ijs in een rotsenglas. Zeef de schudder in het glas, over het ijs. Garneer met een sinaasappelschil voor een extra scheutje citrus en kleur. Geniet van schitterend.

– Brad Lanphear

Steven Elliott’s Mezcal Negroni

1 ons. Del maguey mezcal
1 ons. Dolin of Carpano Antica Sweet Vermouth
1 ons. Campari
Sinaasappelschil voor garnering

Laten we eerlijk zijn, de klassiekerNegroni-recept is een recept die elke zelfrespecterende cocktailliefhebber zou moeten weten hoe te maken. Hoewel ik de gerenommeerde drank nooit zal discrimineren, is de waarheid dat ik een beetje verveeld ben geworden. Misschien is het de constante afgoderij of misschien is het hoe ik na een paar te talrijk me als absolute dood voel. Verdomme, gin!

Wat ik doe, lof ik over het in Italië geboren drankje, is de uitgebalanceerde 1-1-1 mix van geest, bittertjes en aperitief. Ik ben niet iemand die een volledig gevulde bar in mijn huis houdt, dus op een gewone dag, een cocktail met veel meer dan vier ingrediënten past niet in mijn stijl, wat een van de redenen is waarom ik van Negronis hou.

Mijn favoriete interpretatie van de Negroni is de Mezcal Negroni. Wat ik waardeer aan Mezcal is de rokerige smaak die het toevoegt aan de mix. Gecombineerd met de zoetheid van de vermouth en de bittere oranje smaak van Campari, is het een gemakkelijke drinkcocktail die ik negen keer van 10 kies.

Ik verander graag dingen en verander meestal een of alle drie ingrediënten om een ​​ander smaakprofiel te krijgen. Campari vervangen door Zucca Amaro, het veranderen van de zoete vermout of een nieuwe fles mezcal proberen. Elke verandering voegt een nuance toe aan de Negroni die het interessant en plezierig houdt.

– Steven Elliott

Je favoriete recept?

Ken hieronder in met uw beste Negroni -recept!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *