Posted on

My Area Opera-fantasieën zijn zowel geavanceerd als onvervuld

deze jurk (van full-disclosure-modus, New Advertiser Marian’s vintage ijdelheden) is echt aan het aanpassen van mijn “MOET NU” knop, maar het is net zo goed groot Voor mij, evenals iedereen begrijpt tirannieke keizersten van gebiedsopera’s hun jurken een beetje aan de krappe kant, als er iets is.

Maar als je de legers van de Zorg (en slijtage in de gemeenschap van een hedendaagse maat 18) leidt, is dit de jurk voor jou! Het is Lurex! Materiaal van de toekomst (en een paar van de veel meer vermakelijke delen van het verleden)! evenals het is slechts vijfentwintig van onze Amerikaanse dollars. Geen grapje.

Deze, sommige deal-stijl-stijl met verf- en valse wimpers, evenals een knipperende tiara van de Dollar-winkel en je zou geweldig zijn om veel halloweens te kiezen, evenals je geen ezel niet bevriezen, omdat jij kan hieronder absoluut lang onderkleding dragen. Evenals als een persoon vroeg wat je moest zijn, zou je de vraagsteller gewoon repareren met een piercing staren, je vingers snappen, evenals staat “Minion! Dood dit onbeschaamde wezen!” evenals en dan draaien en lopen weg.

De aantrekkingskracht van het weglopende deel is dat het aangeeft dat je niet eens * Minions nodig hebt, maar als je een minions hebt – waar wacht je dan op?

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

My Area Opera Fantasies zijn geavanceerd en onvervuldige 8, 2010 met 10 opmerkingen
Dus wat? 10 december 2008with 143 reacties
Rant-tastisch onderwerp # 143: “Wat te dragen op vliegtuigen” 25 juni 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *