Posted on

Vraagt ​​u zich af over interessante manieren om gesublimeerde hoodies te dragen? Hier ga je

je afvragen over interessante manieren om gesublimeerde hoodies te dragen? alsjeblieft
15/07/2018, geplaatst door Alanic Global
Als het comfortabel en gezellig, maar toch stijlvol is, kan niets de jassen met capuchon vervangen. Op een koude dag willen we allemaal altijd om de jassen met capuchon wikkelen en wat warm krijgen te midden van een high -definition mode -statement. Je kunt een jasje met capuchon op een gemakkelijke T -shirt, naar een chique jurk leggen om onbeperkte opties van outfits te krijgen voor gymsessies om na bijna outs te feesten. Deze redenen zijn voldoende om uw kast onvolledig te laten aanvoelen met de collecties met capuchonjacks. Om je modespel in het winterseizoen in te halen, moet je je kledingcollectie opbergen met een aantal gemonteerde en een aantal oversized jassen met capuchon in verschillende soorten.

De winkels en online modebestemmingen komen tegenwoordig met het breedste assortiment van jassen met capuchon die zijn toegevoegd aan hun steeds uitgebreide inventaris. Van de gesublimeerde die beschikbaar zijn in een uitbarsting van kleuren, tot de neutrale gearceerde sweatshirts met capuchon voor de gymlessen, en enkele eenvoudige jassen voor de chique feesten, hebben ooit een brede variëteit om uit te kiezen.

We hebben je bedekt met enkele van de meest fascinerende en uitlaatbare manieren om de gesublimeerde hoodies voor elke gelegenheid te stylen.

Basic casual look
Als je een amateur bent, is het beter om te beginnen met het basisstijlspel voor een casual uitje. Steek gewoon de licht gekleurde geprinte sublimatiekap jas met de lange tuniektop en draag dit met donkere, strak gemonteerde denimpant. Het rommelige broodje met dikke oorringen, en een rugzak maakt je look met een voorsprong.
Voeg twist toe aan de feestkleding
Wat je ook hebt gekozen om te dragen tot het weekendavond op een winter, probeer een draai toe te voegen met de sublimatiejassen met capuchon. De kleine zwarte jurk, de rode jurk of de kanten witte jurk, of zelfs de bijgesneden top met rokpaar, je kunt hieraan de gedrukte capuchon -jas toevoegen in plaats van voor dezelfde oude jassen of blazers te gaan. Dit zal een fusie van twee contrasterende looks veroorzaken, het vrouwelijke en de jongensachtige.
De motorrijder
Krijg de Supreme Biker -look om op reis te gaan op een koud winterseizoenweekend in het bedrukte jasje met een kap met een leren jas en de vervaagde vervaagde jeans met hoge laarzen. Dit is een zeer rocker chique kijk op mode, en ook de kleurrijke hoodie zal gemakkelijk de monotonie van de sombere houding breken.

Wees veel vrouwelijker
In plaats van te casual en basic te zijn in de capuchon, is tijd om er vrouwelijk en charmant uit te zien. De geplooide midi of lange rok in elke gewaagde kleur zou geweldig worden als je het draagt ​​met het gesublimeerde sweatshirt met capuchon als top. Zorg ervoor dat je voor de sneakers kiest om het veel lager en zeer nieuw te maken, in plaats van dezelfde oude hakken.
Neem het naar het werk
Op vrijdag kun je zeker de semiformale blik op het kantoor van het jasje met een capuchon met een top met lange mouwen of shirt, en team dit met een kaki -broek en de formele hakken. Dit zal moeiteloos wat wijziging in uw typische formele look voor eenmaal brengen.
Vrijdagdrankjes met vrienden
Op weg om wat goede tijd met vrienden op vrijdag door te brengen over drankjes? Zorg ervoor dat je een zeer off -beat -look draagt ​​terwijl je de knielengte strak gepaste kokerrok werkt, samen met die van je sublimatie sweatshirts met capuchon. Voeg hiermee de strappy stiletto -sandaal toe en een statement nekstuk voor een bling.
Tags:
gesublimeerde kleding
gesublimeerde hoodies
Sublimatiekledingfabrikanten
sublimatiejacks
sublimatie sweatshirts
Groothandel sublimatie hoodies

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Site URL

Label

Naam*

E -mail*

Site URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *