Posted on

Dit ->

Ik wenst dat iemand dit patroon (van Lanetz woont) niet snauwde voordat ik erbij kwam … het is een van die die ik wil alleen voor de illustratie. De extatische trance die Coat Lady is in … kan ik hebben wat ze heeft, alsjeblieft?

En ik vind het leuk dat de oorspronkelijke eigenaar van het patroon de interesse opnieuw moest richten op de eigenlijke toga-foto met de krabbelde “dit” – weet je, omdat alle ogen zo zeker elders zijn.

Waarom dragen we deze jas / jurk combo’s niet meer van meer? Ik begrijp dat het een beetje overkillish (of ongemakkelijk) lijkt om een ​​aparte vacht te hebben voor elke jurk, maar ik wens echt dat ik deed. Evenals het gewichtloos, evenals massaal, om ervoor te zorgen dat ik ze allemaal in mijn koffer kan proppen. Nu het weer gekregen, is mijn verpakking altijd afhankelijk van welke jas ik kan nemen, dat zal kiezen wat er in mijn koffer is … evenals niets dat ooit doet.

Ik ben momenteel op zoek naar een eco-vriendelijke lederen jas, die ik geloof (ha!) Kies wat ik ooit draag. Ik wil een eco-vriendelijke lederen vintage vintage jas met één breasted met een enigszins frock-coaty-sfeer, evenals voor zover ik kan zien, dit bestaat niet. (Als je er een hebt gezien, begrijp je waar ik me te ontdekken.) Eco-vriendelijke kiest ervoor zwart evenals bruin en grijs evenals de donkere rood en sinaasappels die ik leuk vind, evenals leer, zowel leer als leer of stijlvol (en toont niet zoveel vuil). Evenals als het vintage is, heeft het natuurlijk dat soort beat-up, gebroken-in geweldig … Oh, waarom kan ik je niet ontdekken, ideale jas?

De vierkante halslijn met de Kimono-sleeves is eveneens geweldig, toch? De bit Tucks maakt het echt speciaal. Ook arm zijn ze verborgen onder de jas …

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Boden, Bodenoctober 18, 2007
Geheime levens van jurken vol. 8 September 13, 2006
Dus wat? 10 december 2008with 143 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *