Posted on

Het is niet eenvoudig, geweldig zijn

Ik heb een aantal absoluut radicale patches gekregen toen ik in Vancouver was:

Ik heb eerlijk gezegd geen concept wat ik met deze zal maken (ik dacht kort over het naaien van de tweede patch op iets van mijn zoon als een epische trol), maar ze hebben me veel meer dan vijftig cent (Canadees!) Giechels gegeven, maar Dat is dat.

En Nee, ik ben niet uitgenodigd voor elk type jaren 80-thema-feestjes (nou, niet gezien dat de jaren tachtig toen elke viering standaard 80s-thema’s was), evenals ik liever niet de truckerjack van de Trucker van de Trucker van My Levi. andere ideeën?

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Drabble # 6december 11, 2006
Meer Stunt Dressing: Crossword Town # 2March 19, 2008
Kan deze rok worden toegepast? 26 april 2012With 17 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *