Posted on

De hertogin in Catherine Walker voor Armistice 100 Service

Kate bracht een Catherine Walker Coat terug voor de herinnering Sunday Sunday Service van Tonight bij Westminster Abbey.

Er was een speciale dienst die dit jaar het honderdjarige van de ondertekening van de wapenstilstand herdenkt die de geweldige oorlog effectief beëindigde.

Hieronder zie je Prins Edward, Duke of Kent en Prince Michael of Kent aankomen bij de abdij.

De prins van Wales en hertogin van Cornwall met de zeer eerwaarde John Hall, Dean van Westminster.

Camilla gecoördineerd mooi met de koningin.

De service werd omschreven als één “om dank te zijn voor vrede en degenen die terugkwamen.” Hieronder, de hertogen en hertoginnen in de abdij.

HM en de president van Duitsland, Frank-Walter Steinmeier, op het graf van de onbekende krijger. ‘S Ochtends service legde de president een krans aan de Cenotaph en markeerde een historische verzoening tussen de twee naties.

Elke hield een krans om aan die bij het graf te worden toegevoegd.

De abdij opmerkt “De bloemen zijn felgekleurd om de viering te symboliseren, en omvatten Heather, Gerbera, Lelies, Rozen en Chrysanthemums.”

Negen jongeren die in de afgelopen vier jaar betrokken zijn geweest bij de herdenkingsgebeurtenissen in de Tweede Wereldoorlog, plaatsten ook bloemen bij het graf van de onbekende krijger.

Acteur John SIMM Lees van privé 12768: Memoir van een Tommy, John Jackson’s Memoir van zijn ervaringen in WWI.

Vanaf de selectie vanavond:

… Op de slag van het elfde uur stopte de geluiden van de oorlog abrupt … Na jaren van lawaai, de rust en de rust van die kou, november, dag was verbijsterend.

Premier Theresa May heeft een lezing gedaan van Jesaja: “‘is dit niet zo snel dat ik heb gekozen? Om de bands van goddeloosheid te verliezen, om de zware lasten ongedaan te maken en om de onderdrukten vrij te laten gaan, en dat hij elk juk brak? ‘

De aartsbisschop van Canterbury, Justin Welby, bezorgde het adres vanavond.

Acteur Simon Russell Bey Cbe Lezen van de onafgemaakte taak, een hoofdstuk in het boek van Winston Churchill, het wereldcrisisvolume IV: ‘De boete van nederlaag is ruïne. De beloning van de overwinning is verantwoordelijkheid. Het is een vreselijke vergoeding … ‘

Prins Charles heeft een lezing gedaan van Johannes 15: verzen 9-15, waarschijnlijk het meest bekend om de lijn, “Grotere liefde heeft niemand anders dan dit, dat een man zijn leven neerlegt voor zijn vrienden.”

In zijn opmerkingen zei hij: “Het laatste vonnis op het kwaad is nederlaag … Op deze dag herinneren we ons, om te handelen, om te handelen … vijanden zijn verzoend en dat is hoop voor de wereld.”

Ik zal zien of ik video van de service kan vinden; Het zou geweldig zijn om elk / alles op tape te ervaren.

Nu voor onze blik op wat de hertogin droeg voor de service van deze avond.

Kate was in een jas van Catherine Walker die erg veel favoriet is van de mode-aanhangers van de hertogin.

Het stuk werd voor het eerst gezien voor de 2017 St Patrick’s Day Shamrock-service met de Ierse bewakers, en later op dezelfde dag wanneer ze worden verwelkomd in Parijs.

De fit en flare-stijl met dubbele breasted zijn typisch kate, met fluwelen trim bij de kraag, manchetten en zakflappen.

De hertogin droeg een nieuw hoofdstuk door Royal Favorite Jane Taylor.

Aanvankelijk dachten we dat de hertogin een van de fluwelen hoofdbanden van de Milliner ($ 1138) droeg. Wanneer u echter op het stuk goed kijkt, heeft de stijl van Kate echter niet het ingepakte stoffenelement dat aan de linkerkant in de bovenstaande foto wordt gezien. Update 13 nov 13: Anna van de Sophie of Wessex-blog heeft van Jane Tylor gehoord en ze zeggen dat de hertogin een versie van de hoofdband draagt ​​die niet de extra ingepakte stof heeft.

Kate droeg haar Jimmy Choo Celeste Clutch-stijl in zwart fluweel.

Het zag eruit alsof ze haar Jimmy Choo Romy 100 fluwelen pompen ($ 895) droeg.

En ze droeg de Cassandra Goad Cavolfiore Pearl Oud Oorbellen die ze had voor de ceremonie van deze ochtend in de Cenotaaf.

De hertogin droeg ook haar Cartier-polshorloge.

Hieronder lag de kransen met de koningin en de Duitse president Dr Franz-Walther Stenmeier samen op het graf van de onbekende soldaat.

647SAVE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *