Posted on

Kapo-kleding-T-shirts met culturele identiteit

Kapo-kleding is vrij nieuw, geboren in 2010 in de slaapkamer van creatieve ontwerper Victor Lau na enkele zeefdrukklassen. Met voldoende verbeelding en toewijding verhoogde hij het merk naar een internationaal niveau, samen met een groep zeer toegewijde vrienden en professionals.
Raak door immigrantengevoeligheden, geeft Kapo-kleding ons een reeks van 6 T-shirts, elk met een eigen verhaal. Het is wat ik vooral waardeerde aan deze hele regel – het concept, het verhaal waardoor je de graphics echt begrijpt en van houdt. Ik geef aan dat een scheet lama op een Peruaans t-shirt een andere aanneemt als je de kleine verhalen leest die ze voor je hebben. Elk ontwerp is gekoppeld aan iets zeker aan Peru en neemt de ervaring van een T-shirtontwerp naar een ander niveau.
Een ander ding dat dit merk naast de anderen bepaalt, is de stof die het gebruikt – Peruaanse katoen die een van de zachtste is die er is.
Ik raad je aan om “Lama Love” en “This Is Love” te bekijken voor zowel de ontwerpen als de achtergrondverhalen. De culturele en historische aspecten zullen zeker alle deskundige enthousiastelingen bevredigen die echt gepassioneerd zijn over hun T-shirtcollectie.
Je kunt ook Victor Lau en nieuws over Kapo-kleding vinden op Facebook en Twitter, waar je al je gedachten over deze geweldige T-shirtlijn kunt achterlaten.
Lama lovesudakabolognesitupac amaru iithis is liefde
0/5 (0 beoordelingen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *