Posted on

Retro -modetrends maken een comeback: flanel shirts, bellbodems en nog veel meer

retro modetrends maken een comeback: flanel shirts, bell bottoms en meer
06/04/2018, geplaatst door Alanic Global
Mode is een van de arena’s die nooit een kans mist om mannen en vrouwen in de beste avatars op te dekken. Tegenwoordig is er niet veel meer de wereld van mode beperkt tot het introduceren van nieuwe functies, maar de oude en conventionele stijluitspraken maken een substantiële en sterke comeback met een knal. De retro- of de oude schoolmodetrends worden vernieuwd en nieuw leven ingeblazen door de mode -experts, en om deze reden brengen ook de groothandelaren en ontwerpers hen met Twist to the Winkels. Het is tijd om voor een keer alles wat fris en nieuw op te geven, en liever de retro -trends met open armen te omarmen, zonder zelfs een beetje twee keer na te denken. Als de beroemdheden en modellen ze met vertrouwen kunnen doen, waarom dan niet? Dus als je je best doet om terug te gaan naar de klassieke vintage modewortels, moet je je garderobe inslaan met de herenontwerper flanellen shirts, leren broek, hoeden en nog veel meer voor de meest opvallende make -overs!

Rustieke bretels
Kijk je er naar uit om een ​​combinatie van ruwe rand en elegante houding te krijgen voor het weekenduitje deze keer? Ga dan terug naar de jaren 90 en neem stijlaanwijzingen van de mannen die uitblinken in het stylen van de bretels met T -shirts en denims. Deze bretels zijn geweldig om te accentueren en een zeer flirterige, maar toch verfijnde houding aan de mannen te geven die de stijl met weinig moeite willen breken, vol vertrouwen.

Nonchalant onzorgvuldige vesten
Of het nu in plaid katoen of de denim’s is, de vesten zijn een geweldige manier om een ​​basisoutfit te transformeren naar iets buitengewoons. Je kunt je basis T -shirt of kort voor een feest met veel glans en glitter opmaken met een slim vest dat je aantrekkingskracht op een ander niveau zou opvoeren, en ook een casual maar elegante sfeer aan je persona zou geven.
Macho en schattige strikjes
Wil je een zwaluwstaart van macho en schattige looks? Vul vervolgens je T -shirt aan met een vlinderdas die geschikt zou zijn voor elke sociale samenkomst of formele functie. Dit kan ook worden samengewerkt met vesten, blazers en smoking voor bruiloftsfeesten en kantoorevenementen!

Flanel funk
De klassieke groothandel heren flanellen T -shirts zijn terug op de wereldwijde modescene en ze creëren vandaag een aanzienlijke opschudding. Of het nu gaat om de cowboyrand of voor het binden rond de taille shenanigans, de flanellen T -shirts zijn het beste mix van comfort en stijl, en stem absoluut een zeer populair stijlquotiënt uit. Draag ze zowel terloops als formeel en dit aanpassingsvermogen van hen maakt ze hoog in hoger beroep en waardering.
Weelderige lederen broek
Weet je nog hoe Ross in vrienden, de tv -serie hield van zijn leren broek, maar moest een storing ondergaan? Of de rocksterren van de jaren 90 die op het podium optreden in cheque shirts en leren broek? Ja, de extravagante leren broek is terug in de wereldwijde modescene en mannen worden geneigd naar hen toe te staan ​​voor de hotness die ze dragen. Voor feesten kunnen ze de beste kledingoptie zijn als je ze op de juiste manier kunt smelten met andere outfits en er netjes en ronduit sexy uitzien!

Alanic Global · Retro -modetrends maken een comeback flanellen shirts, bellbodems en meer
Denim bell bodems
Wanneer het betrekking heeft op straatkleding, maken de klokkende spijkerbroek opnieuw hun aanwezigheid gevoeld in de kasten van de Fashion Forward Men. Draag ze met laarzen om de beste funky look te krijgen, en ook met T -stukken en sneakers voor het meest casual en sportieve silhouet!
Dus of het nu de heren flanellen T -shirts groothandel items of de accessoires zoals vlinderdas, houd jezelf op de hoogte houden en er klassiek uitzien in retro -stijl gemakkelijk!

Tags:
Aangepaste flanellen T -shirts groothandel in Florida
flanellen shirts
Flanel T -shirts usa
flanel T -shirts groothandel
Herenontwerper flanellen shirts
Heren flanellen T -shirts groothandel
vintage heren flanellen shirts
groothandel heren flanellen shirts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *