Posted on

Gebruik Deze DIYs Oplossingen voor uw beschadigd haar

Delen

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Dit bericht kan gelieerde koppelingen bevatten. Zie ons privacybeleid.

Has Broken-down haar hamert je uit? Je verliest slapen ‘s nachts af hoe te herstellen beschadigd haar, toch? We voelen de pijn – maar er is geen noodzaak om fret, vooral omdat je alle oplossingen voor haar ellende recht in je huis. Bekijk onze eenvoudige zelfgemaakte remedies om uw saaie manen te doen herleven zonder een cent.

Avocado: Verpakt met een krachtige concentratie vitamine E, avocado brij is een geweldige manier om gespleten punten en behandelen beschadigde haarschubben genezen.

Hier is hoe: krijg een hele avocado, snijd het in blokjes en pureer het met een halve theelepel olijfolie tot het een puree. Verzadig je haar met deze zelfgemaakte masker voor 20 minuten en spoel af met een shampoo. Doe dit twee tot drie keer per week voor een optimaal resultaat.

Mayonaise: Niet iedereen is een fan van mayo, maar ongeacht wat je van de smaak van uw gebroken haar gaat om de rijke concentratie van dit vette goo houden. meten van een kopje mayo (wellicht meer voor onze haired langer vrienden zijn) en werk het in je haar land hoofdhuid totdat het is verzadigd in mayo. Dit kan vervelende lijken, maar denk aan de gemorste uiteinden u repareren. wikkel je hoofd in een badmuts als je laat dit brouwsel werk gedurende 30 minuten en spoel na met shampoo. Herhaal dit een keer per maand om uw sloten te repareren.

Olive Oil: We kunnen niet genoeg krijgen van olijfolie te krijgen en we bedoel niet alleen om mee te koken. Dit wonder voedsel is zo rijk, kan het onze ruwe huid, beschadigde handen, en zelfs de meest afgebroken strengen te behandelen. ‘S Nachts, giet er twee eetlepels olijfolie op je droge hoofd en werk het in uw hoofdhuid. plaats op een handdoek op je kussen en laat de olijfolie op ‘s nachts. Spoel het uit in de AM- en Volia! ruw haar zal een broodnodige home spa behandeling.

Petroleum Jelly: Deze multi-purpose wonder goo werken in een handomdraai wonderbaarlijk temmen onze kroezig sluizen. Pak een klein bedrag en dep het op uw vingers in uw droog haar te bedekken. Wees voorzichtig om niet meer gebruiken dan die ervoor zorgen dat je niet wilt eindigen als een glad uit puinhoop. Dit is geweldig voor op de plek fixes met knikken en fly-a-manieren.

Bier: bier zit vol met een krachtige stoot van voedingsstoffen, zoals eiwit dat onze vermoeide haren hunkert. giet er een 16oz fles van bier in een pot toe, zet het vuur op medium, laten koken en vervolgens afkoelen. Dit zal een stroperige consistentie die dikker na 15 minuten te vormen. Giet het bier in een half gebruikte shampoo fles opklopbaar. Was je haar met dit mengsel en gebruiken om de andere dag.

Vitamine E: Vitamine E is een aanbevolen supplement als onderdeel van een gezonde voeding, dus hoopvol heb je een aantal van deze wonder tabletten in uw medicijnkastje. Neem 15 vitamine E capsules en breken ze open met een mes. plaats ze in een magnetron geschikte verpakking en zap ze gedurende 30 seconden. Ervoor zorgen dat het mengsel niet gloeiend heet (warm is de beste temp) en masseer de olie in je haar voor je eigen huis versie van een hete olie behandeling. laat het werk zijn magie gedurende 20 minuten en spoel na met shampoo. Dit kan twee keer per week worden herhaald tot je wat serieuze verbetering.

Snel Let op: Zoals met alle huismiddeltjes, er zijn geen garanties. De resultaten kunnen variëren en kan een beetje meer inspanning van uw kant, dat wil zeggen mayo op je haar. maar als je gelijke tred te houden met het onderhoud kom je al snel op uw manier om rockin’ een prachtige haardos.

Laat dit veld LEEFTEETGET BUDGY Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te bevestigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *